Byte till Epost-konto via Outlook.

1: Gå till https://outlook.live.com/owa/ och välj Skapa gratis konto.

Outlook_1

2: Välj en passande epost-adress för ditt nya konto, och fyll i dina uppgifter och klicka Nästa efter varje dialogruta.

Outlook_2 Outlook_3Outlook_4Outlook_5Outlook_6

3: När kontot är färdigt kommer du till en välkomstruta. Klicka på pilen och följ instruktionerna.

Outlook_7Outlook_8

4: På punkt fyra kan du välja att skapa en signatur och där kan du med fördel skriva ett personligt meddelande som kommer med alla dina mail.

Outlook_9

5: Slutför inställningarna genom att klicka på Sätt igång.

Outlook_10

6: Klicka på kugghjulet i det övre högra hörnet.

Outlook_11

7: Välj Visa alla Outlook-inställningar.

Outlook_12

8: Gå på E-post -> Synkronisera e-post. Klicka på Andra e-postkonton

Outlook_17

9: Fyll i visningsnamn, din E-postadress från BDTV samt lösenordet du har till din BDTV-mail. Klicka i Avancerade Inställningar (Konfigurera kontoinställningar manuellt)

Outlook_14

10: Välj inställningar för IMAP/SMTP-anslutning.  Välj även Skicka e-post med Outlook.com-servern. Klicka därefter på OK.

outlook_imap

11: Klicka på Spara och sen på krysset.

Outlook_13

12: Dina gamla mail dyker upp nere i vänsterfältet allt eftersom att posten importeras.

Outlook_18