Byte till Epost-konto via G-mail.

1: Gå till www.google.se och klicka på Gmail. Välj Skaffa Gmail. OBS: Ifall du har en massa mappar på det du skall importera, välj Outlook.

Gmail_1

2: Fyll i ditt namn och dina uppgifter

Gmail_2

3: Godkänn avtalen om du godkänner dem.

Gmail_2_5

4: Klicka på Importera kontakter och meddelanden:

Gmail_3

5: Fyll i din befintliga epostadress från BDTV. Klicka på Fortsätt.

Gmail_4

6: Fyll in dina befintliga uppgifter till ditt BDTV-konto, börja med lösenordet, sen användarnamnet (din fullständiga gamla BDTV-epostadress, i detta fall john.doe@bdtv.se). Fyll även in POP-servern mail.bdtv.se. Välj fortsätt.

Gmail_5

7: Välj Importera e-post och om du vill att dina gamla meddelanden skall hamna i en egen mapp, välj Arkivera inkommande meddelanden (Hoppa över Inkorgen) ifall du ej vill ha in dina gamla meddelanden i Inkorgen, samt fyll i eventuell etikett för dina mail som kommer att importeras. Klicka därefter till Starta Import.

Gmail_6

8: OBSERVERA följande text. Det kan ta flera timmar (ibland upp till två dagar) innan du kan se några importerade meddelanden. Klicka på OK och sen är det bara att vänta.

Gmail_7

9: Efter ett tag hamnar den importerade eposten under All e-post.

Gmail_8