Livesupport

Fjärrstyrning

Idag är det lätt och säkert att fjärrstyra datorer över nätet. Det sparar tid och pengar för dig.

Hämta vårt verktyg för fjärrsupport genom länken och kör programmet.

Vad kan vi hjälpa dig med genom distanshjälp?

Då vi kör ett support program speciellt framtaget för att via internet ta kontroll över en dator och ge support, kan vi göra nästan allt som man skulle kunna som om man fysiskt suttit vid datorn.
OBS! Vi kan inte på något sätt komma åt eran dator om inte ni sitter där och skriver in koder och godkänner anslutningen.

Exempel på vad vi kan hjälpa till med:

• Felsökning
  • Rådgivning
  • Med mera…