Sappa + BDTV = sant!

Information om ditt avtal med Peter Lindström Elektronik i Boden AB (BDTV)
Tack för att du beställt och har TV och/eller bredbandstjänster från oss på BDTV! Vi hoppas du är riktigt nöjd med dina tjänster och vi kommer göra allt vi kan för att du skall vara lika nöjd även i framtiden. Vi är, som du säkert vet, ett renodlat Norrbottensföretag med säte i Boden. Härifrån kommer vi även i framtiden sköta service och underhåll av både fibernät och kabel-TV.

Vi på BDTV har alltid våra kunder i centrum och vi är därför glada att kunna berätta att du snart kommer få tillgång till kundservice i världsklass alla dagar kl. 8-22 – helt utan knappval! Du som är digital-TV kund får ett större kanalutbud att välja från, där du kan välja kanaler styckvis eller i större paket – självklart finns flertalet av kanalerna via framtidens TV-tjänster, s.k. Play-tjänster. Enkelt och smidigt.

Allt detta blir möjligt tack vare att vår TV-leverantör AB Sappa, som vi haft ett positivt och mångårigt samarbete med, har förvärvat alla våra kundavtal samt därtill hörande infrastruktur. En lösning vi vet kommer blir väldigt bra för både er som kunder och för oss på BDTV.

Vi vill härmed informera dig om att ditt/dina avtal med Peter Lindström Elektronik i Boden AB (org. nr 556741–8008 under varumärket BDTV) har överlåtits till AB Sappa (org.nr. 556453–6281), Falkenbergsgatan 3, 412 85 Göteborg per den 18/4 2019. Detta gäller alla avtal om samtliga tjänster som du idag har via Peter Lindström Elektronik i Boden AB. Det gäller även i de fall du beställt en fiberanslutning och/eller Kabel-TV via Peter Lindström Elektronik i Boden AB samt alla därtill hörande avtal såsom om exempelvis infrastruktur, distributionsnät, markavtal m.m.

Denna överlåtelse till AB Sappa innebär således att AB Sappa övertar samtliga Peter Lindström Elektronik i Boden ABs rättigheter och skyldigheter enligt avtalet/en. I övrigt innebär detta inga förändringar av dina villkor för din anslutning eller dina tjänster. Faktura som du redan fått från BDTV skall betalas som tidigare till BDTV. I fortsättningen kommer fakturan däremot att komma från just AB Sappa.

Självklart är det vi på BDTV som lokalt kommer att hantera drift och underhåll av såväl kabel-TV som fibernät även i framtiden, och vi kommer även att fortsätta utbyggnaden av fibernät i Boden med omnejd, även om vi nu jobbar ännu närmre vännerna på Sappa.

För Sappa innebär detta att vi nu får möjlighet att leverera ännu fler tjänster direkt till alla våra kunder i Boden, och samarbetet med BDTV, med det kommunala stadsnätet, och såklart med dig som kund blir ännu djupare och väldigt långsiktigt. Vi är här för att stanna. Länge.

Har du en fråga eller några funderingar? Maila oss gärna på bdtv@sappa.se.

Hälsningar
BDTV & Sappa