TV4 Maxi paketet

Beställ

8 kanaler

79kr/mån

Kanaler som ingår i paketet

TV4 Fakta

TV4 Fakta är en svensk dokumentärkanal som visar omtalade och aktuella dokumentärfilmer, starka porträtt, intressanta kriminalfall, medicinserier, historiska skildringar och spännande vetenskapsprogram. Kanalen har vunnit en stor och trogen publik. Inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och med sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

TV4 Film

TV4 Film erbjuder publiken allt utom popcorn. Kanalen, som är Sveriges största filmkanal, bjuder filmälskare på en premiär varje kväll. Se allt från moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen till Oscarsbelönade storfilmer och smala kultfilmer.

TV4 Guld

TV4 Guld visar serier som går till historien, klassiker och gamla godingar. I TV4 Guld sänds tv-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela tv-historien i en och samma kanal.

TV4 Komedi

TV4 Komedi visar stand-up, slapstick, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat, serier. Det här är alltså en tv-kanal för allt som har med skratt att göra.

TV12

TV12 är en bred kanal med fokus på livsstil och sport. Under vardagarna kommer TV12 visa livsstilsprogram inom inredning och hälsa och helgtablån kommer fyllas av ett mycket starkt sportutbud. På helgerna visar kanalen matcher från två av världens fotbollsligor, spanska La Liga och italienska Serie A, de bästa matcherna i Superettan och Damallsvenskan och fotboll, samt trav i världsklass.

Sjuan

Kanal 11

Kanal 11 har en kvinnlig målgrupp och sänder program för dig som gillar drama, glamour och relationer. För dig som vill få skratta, gråta och inspireras. På Kanal 11 kan du drömma dig bort.

TV4 HD

I TV4 samsas Sveriges mest storslagna familjeunderhållning med nyskriven svensk dramatik, serier, spänning, sport och de senaste och nyheterna.