Discovery paketet

Beställ

4 kanaler

39kr/mån

Kanaler som ingår i paketet

Discovery Science

Discovery Science är kanalen som tar vetenskapen ut ur laboratoriet och gör den rolig, underhållande och relevant för vårt dagliga liv. Här finns inga sövande läroböcker och tråkiga lärare, men däremot massor av explosiva vetenskapliga experiment, imponerande teknik och framtidens high-tech, redan idag.

Discovery World

Discovery World är tv-kanalen som fokuserar på djupet. Här finner man inspirerande dokumentärer och serier som fångar fascinerande personligheter, fantastiska landskap och otroliga historier från världens alla hörn. Med en saklig och objektiv inställning tar sig Discovery World tid att dröja sig kvar vid detaljerna och låta de starka historierna tala för sig själva.

TLC

TLC är en underhållningskanal som präglas av spektakulära dokumentärer och gripande historier om vanliga människor. Det är på TLC du träffar färgstarka personligheter, smakar på otroliga bakverk och löser kittlande kriminalgåtor.

Discovery Channel

Discovery Channel visar spännande och underhållande program inom en mängd olika områden, där man som tittare alltid lär sig något nytt. Discovery Channel handlar helt enkelt om smartare underhållning.