BDTV Utökat basutbud

Beställ

13 kanaler

129kr/mån

Kanaler som ingår i paketet

MTV

National Geographic Channel

National Geographic Channel uppmanar tittarna att omvärdera hur de ser på tv - och världen - genom smarta, innovativa program. Kanalen utmanar uppfattningar och inspirerar. Populärvetenskap blandas med teknik, naturhistoria, arkeologi, och naturliga mysterier.

Nickelodeon

Nickelodeon är tv-kanalen för alla med barnasinnet kvar. Många av programmen har pedagogiskt innehåll. Men det visas också tecknade serier och komedier anpassade för barn. Bland programmen hittar du bland annat Svampbob Fyrkant, iCarly och Dora Utforskaren. Nickelodeon sänder dagligen mellan 05.00 och 21.00 och alla sändningar är antingen dubbade eller textade på svenska.

Kanal 11

Kanal 11 har en kvinnlig målgrupp och sänder program för dig som gillar drama, glamour och relationer. För dig som vill få skratta, gråta och inspireras. På Kanal 11 kan du drömma dig bort.

TV12

TV12 är en bred kanal med fokus på livsstil och sport. Under vardagarna kommer TV12 visa livsstilsprogram inom inredning och hälsa och helgtablån kommer fyllas av ett mycket starkt sportutbud. På helgerna visar kanalen matcher från två av världens fotbollsligor, spanska La Liga och italienska Serie A, de bästa matcherna i Superettan och Damallsvenskan och fotboll, samt trav i världsklass.

TV4 Film

TV4 Film erbjuder publiken allt utom popcorn. Kanalen, som är Sveriges största filmkanal, bjuder filmälskare på en premiär varje kväll. Se allt från moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen till Oscarsbelönade storfilmer och smala kultfilmer.

TV4 Guld

TV4 Guld visar serier som går till historien, klassiker och gamla godingar. I TV4 Guld sänds tv-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela tv-historien i en och samma kanal.

TV4 Komedi

TV4 Komedi visar stand-up, slapstick, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat, serier. Det här är alltså en tv-kanal för allt som har med skratt att göra.

VH1 Classic

VH1 Classic är en musikkanal för dig som saknar dem gamla goda tiden, med pudelfrisyrer och axelpuffar. Musiken som spelas kommer från 70-, 80- och 90-talet.

Discovery World

Discovery World är tv-kanalen som fokuserar på djupet. Här finner man inspirerande dokumentärer och serier som fångar fascinerande personligheter, fantastiska landskap och otroliga historier från världens alla hörn. Med en saklig och objektiv inställning tar sig Discovery World tid att dröja sig kvar vid detaljerna och låta de starka historierna tala för sig själva.

Discovery Science

Discovery Science är kanalen som tar vetenskapen ut ur laboratoriet och gör den rolig, underhållande och relevant för vårt dagliga liv. Här finns inga sövande läroböcker och tråkiga lärare, men däremot massor av explosiva vetenskapliga experiment, imponerande teknik och framtidens high-tech, redan idag.

TLC

TLC är en underhållningskanal som präglas av spektakulära dokumentärer och gripande historier om vanliga människor. Det är på TLC du träffar färgstarka personligheter, smakar på otroliga bakverk och löser kittlande kriminalgåtor.

Motors TV

Motors TV är kanalen passar dig som gillar snabba bilar, båtar och motorcyklar. Några av de stora tävlingarna som visas på kanalen är  The Race of Champions, American le Mans Series (med Sebring 12 timmar och Petit Le Mans), V8 Supercars, Grand AM (med Daytona 24 timmar), Blancpain Endurance Series (med the 24 timmars Spa-Francorchamps), FIA World Endurance Championship, NASCAR Nationwide Series, FIM World Motocross, FIA Formula 3 European Championship or Le Touquet Enduropale. Motors TV visar också ett brett spektra av nationell motor- och rallysport från olika länder i Europa. Här finns också serier från bland annat Sverige, Holland, Danmark, Grekland och Belgien.