BDTV Utökat basutbud

Beställ

12 kanaler

129kr/mån

Kanaler som ingår i paketet

Nickelodeon

Nickelodeon är tv-kanalen för alla med barnasinnet kvar. Många av programmen har pedagogiskt innehåll. Men det visas också tecknade serier och komedier anpassade för barn. Bland programmen hittar du bland annat Svampbob Fyrkant, iCarly och Dora Utforskaren. Nickelodeon sänder dagligen mellan 05.00 och 21.00 och alla sändningar är antingen dubbade eller textade på svenska.

Kanal 11

Kanal 11 har en kvinnlig målgrupp och sänder program för dig som gillar drama, glamour och relationer. För dig som vill få skratta, gråta och inspireras. På Kanal 11 kan du drömma dig bort.

TV4 Guld

TV4 Guld visar serier som går till historien, klassiker och gamla godingar. I TV4 Guld sänds tv-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela tv-historien i en och samma kanal.

Discovery World

Discovery World är tv-kanalen som fokuserar på djupet. Här finner man inspirerande dokumentärer och serier som fångar fascinerande personligheter, fantastiska landskap och otroliga historier från världens alla hörn. Med en saklig och objektiv inställning tar sig Discovery World tid att dröja sig kvar vid detaljerna och låta de starka historierna tala för sig själva.

Discovery Science

Discovery Science är kanalen som tar vetenskapen ut ur laboratoriet och gör den rolig, underhållande och relevant för vårt dagliga liv. Här finns inga sövande läroböcker och tråkiga lärare, men däremot massor av explosiva vetenskapliga experiment, imponerande teknik och framtidens high-tech, redan idag.

TV4 Fakta

TV4 Fakta är en svensk dokumentärkanal som visar omtalade och aktuella dokumentärfilmer, starka porträtt, intressanta kriminalfall, medicinserier, historiska skildringar och spännande vetenskapsprogram. Kanalen har vunnit en stor och trogen publik. Inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och med sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

Sky News

Nyheter, reportage och annat från världens alla hörn.

Eurosport 2 HD

Eurosport 2 HD är en renodlad sportkanal med 2 600 timmar direktsänd sport varje år. Gemensamt med systerkanalen Eurosport ligger fokus på sport och engagerade kommentatorer med full koll på sina områden. Men Eurosport 2 är också unik genom en helt egen uppsättning rättigheter. Bland höjdpunkterna hittar du fotboll i världsklass från tyska Bundesliga, med fem direktsända matcher varje omgång liksom EM-kvalfotboll, ishockeyns Champions Hockey League och Grand Prix i konståkning. Eurosport 2 bevakar också sporterna som är en livsstil, vinter som sommar, med bland annat snowboard- och freestyle-världscuperna. Lagsport har en speciell plats på Eurosport 2. Stora europeiska serier som Champions League i handboll och Eurocup i basket får sällskap av nya upptäckter som amerikansk fotboll från NCAA och Australian Football League. Cykel, motorsport, snooker och cricket är också viktiga bitar på kanalen och under Grand Slam-turneringarna samsänder Eurosport 2 med Eurosport för en oslagbar tennisbevakning. För att se kanalen behöver du ha en  HD-mottagare

Bloomberg TV

En affärs- och finansorienterad nyhetskanal som ger dig det senaste 24 timmar om dygnet.

Boomerang

Boomerang är en lekfull, säker och rolig kanal för unga pojkar och flickor, som också tilltalar alla generationer. På Boomerang får du de mest älskade tecknade klassikerna från Warner Bros. Studios. Kanalen är hem till allt från Familjen Flinta till Tom & Jerry, Snurre Sprätt, Scooby Doo och många fler. På Boomerang hittar du även nya favoriter så som Mr. Bean, Fåret Shaun och Inspector Gadget. Alla programmen är på svenska.

Al Jazeera

Nyheter och reportage från hela världen men främst från mellanöstern.

BBC World News

Nyheter och reportage dygnet runt. Nyhetsfokus ligger på Europa.