BDTV on The Rocks

Beställ

Allt vi har!

107 kanaler

949kr/mån

Kanaler som ingår i paketet

SVT1

SVT1 (alternativt SVT 1) är Sveriges Televisions äldsta TV-kanal. TV-kanalen sänds i Sverige och har ett omfattande utbud.

SVT2

TV3

TV4

Kanal 5

TV6

Sjuan

TV8

Kanal 9

TV10

TV10 är Sveriges nya TV-kanal för sport och fakta. Tablån är späckad av engagerande liveidrott, heta sportmagasin och fängslande dokumentärer. TV10 är en okomplicerad kanal som går rakt på mål och siktar in sig på en publik intresserad av stora sportevenemang och kvalitativa dokumentärer. Vad sägs t ex om Champions League, NHL, Euroleague i basket och Motorsport!

Kanal 11

Kanal 11 har en kvinnlig målgrupp och sänder program för dig som gillar drama, glamour och relationer. För dig som vill få skratta, gråta och inspireras. På Kanal 11 kan du drömma dig bort.

TV12

TV12 är en bred kanal med fokus på livsstil och sport. Under vardagarna kommer TV12 visa livsstilsprogram inom inredning och hälsa och helgtablån kommer fyllas av ett mycket starkt sportutbud. På helgerna visar kanalen matcher från två av världens fotbollsligor, spanska La Liga och italienska Serie A, de bästa matcherna i Superettan och Damallsvenskan och fotboll, samt trav i världsklass.

Barn/SVT24

Barnkanalen och SVT24 körs kombinerat. SVT24 går kvällstid.

Discovery Channel

Discovery Channel visar spännande och underhållande program inom en mängd olika områden, där man som tittare alltid lär sig något nytt. Discovery Channel handlar helt enkelt om smartare underhållning.

Animal Planet

Animal Planet är världens kanske vildaste tv-kanal med fokus på djur och natur. Här visas de fascinerande djuren på Afrikas savanner och mångfalden av arter i världens alla hav. Från arbetet på exotiska viltreservat till det händelserika livet som djurpolis. På Animal Planet ser du de vilda djurens dramatiska kamp för överlevnad men även charmiga vardagshistorier om våra älskade husdjur.

SVT Kunskapskanalen

Kunskapskanalen - den nyfikna kanalen. Det bästa alternativet för tittaren som söker efter mer fängslande, fördjupande och engagerande program i tv.

Cartoon Network

Cartoon Network handlar om skoj, äventyr och underhållning för barn. Programmen är en blandning av moderna klassiker och helt nya serier som tilltalar alla åldrar. Kanalen är hem till några av världens mest kända och älskade tecknade program såsom Ben 10, Emmy-vinnaren Äventyrsdags, flerfaldigt prisbelönta Gumball och The Regular Show från Cartoon Network Studios. På kanalen ses även nya storfavoriter så som Clarence, Farbror Farfar och Steven Univers. Cartoon Network är en av Sveriges största barnkanaler och alla programmen är på svenska.

SVT1 HD

I SVT1 HD kan du se drama, nöje, sport och evenemang i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT1.

SVT2 HD

I SVT2 HD kan du se föreställningar, dokumentärer, samhällsprogram och naturserier i högsta kvalitet. Kanalen har samma programtablå som SVT2.

TV3 HD

Följ dina favoritprogram inom underhållning, serier och sköna dokusåpor med en fantastisk bild i HD-kvalitet. Kanalen är en HD-version av vanliga TV3.

TV4 HD

I TV4 samsas Sveriges mest storslagna familjeunderhållning med nyskriven svensk dramatik, serier, spänning, sport och de senaste och nyheterna.

Kanal 5 HD

Kanal 5 är en av Sveriges roligaste tv-kanaler och har funnits sedan 1989. Här finns de svenska programmen som alla pratar om, de tyngsta amerikanska serierna och de roligaste sitcomserierna. Se allt i HD-kvalitet.

Kanal 9 HD

Kanal 9 HD är en ganska manlig kanal, där action, motor och sport blandas i en rak och okomplicerad mix. Här träffar du spännande personer med fascinerande liv och tuffa jobb. Allt ser du i HD-kvalitet.

TV3 Sport HD

TV3 Sport HD är huvudkanal för amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague. Kanalen visar även ett urval av matcher från fotbollsrättigheter som Champions League, La Liga och Serie A samt utvalda hockeymatcher från NHL. TV3 Sport HD sänder dessutom speedway samt agerar supportkanal vid större sportevenemang.

TV4 Sport

I ”Nya” TV4 Sport kan du se massor av direktsänd toppidrott som Superettan, Holländska ligan, Franska ligan, Damallsvenskan, Bandy, Handboll, U21, Friidrott. Allt presenteras av några av Sveriges främsta sportexperter!

Sky News

Nyheter, reportage och annat från världens alla hörn.

Bloomberg TV

En affärs- och finansorienterad nyhetskanal som ger dig det senaste 24 timmar om dygnet.

Al Jazeera

Nyheter och reportage från hela världen men främst från mellanöstern.

CNN International

CNN’s portfolio av nyhets- och informationsservice är tillgängligt på fem olika språk över såväl TV, internet och mobila plattformar, och når över 385 miljoner hushåll världen över. CNN International, som vann ”News Channel of the Year” från the Royal Televison Society under 2013 och 2014, är den högst rankade internationella nyhetskanalen enligt alla stora mediaundersökningar i Norden och resten av Europa, Mellanöstern och Afrika, Asien och Latinamerika. CNN’s digitala nätverk är konstant en av de mest besökta destinationerna på webben för nyheter och aktuella ämnen. CNN har 42 redaktionella kontor och fler än 1,100 anslutna organisationer världen över genom CNN Newsource. CNN International är en del av Turner Broadcasting System, Inc., ett Time Warner-bolag.

Discovery World

Discovery World är tv-kanalen som fokuserar på djupet. Här finner man inspirerande dokumentärer och serier som fångar fascinerande personligheter, fantastiska landskap och otroliga historier från världens alla hörn. Med en saklig och objektiv inställning tar sig Discovery World tid att dröja sig kvar vid detaljerna och låta de starka historierna tala för sig själva.

Discovery Science

Discovery Science är kanalen som tar vetenskapen ut ur laboratoriet och gör den rolig, underhållande och relevant för vårt dagliga liv. Här finns inga sövande läroböcker och tråkiga lärare, men däremot massor av explosiva vetenskapliga experiment, imponerande teknik och framtidens high-tech, redan idag.

TLC

TLC är en underhållningskanal som präglas av spektakulära dokumentärer och gripande historier om vanliga människor. Det är på TLC du träffar färgstarka personligheter, smakar på otroliga bakverk och löser kittlande kriminalgåtor.

TV4 Fakta

TV4 Fakta är en svensk dokumentärkanal som visar omtalade och aktuella dokumentärfilmer, starka porträtt, intressanta kriminalfall, medicinserier, historiska skildringar och spännande vetenskapsprogram. Kanalen har vunnit en stor och trogen publik. Inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och med sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

TV4 Film

TV4 Film erbjuder publiken allt utom popcorn. Kanalen, som är Sveriges största filmkanal, bjuder filmälskare på en premiär varje kväll. Se allt från moderna klassiker från 70-, 80- och 90-talen till Oscarsbelönade storfilmer och smala kultfilmer.

TV4 Komedi

TV4 Komedi visar stand-up, slapstick, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat, serier. Det här är alltså en tv-kanal för allt som har med skratt att göra.

TV4 Guld

TV4 Guld visar serier som går till historien, klassiker och gamla godingar. I TV4 Guld sänds tv-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar man allt som var bättre förr, kort och gott, hela tv-historien i en och samma kanal.

TV4 Fakta XL

TV4 Fakta XL "Världen, människan, tekniken". TV4 Fakta XL är som ett komplement till föregångaren TV4 Fakta. Produktionerna kommer vara mer karaktärsdrivna än i systerkanalen och presenteras av internationella starka personligheter och programledare.

National Geographic Channel

National Geographic Channel uppmanar tittarna att omvärdera hur de ser på tv - och världen - genom smarta, innovativa program. Kanalen utmanar uppfattningar och inspirerar. Populärvetenskap blandas med teknik, naturhistoria, arkeologi, och naturliga mysterier.

Travel Channel

Travel Channel är tv-kanalen för dig som älskar resor och äventyr. Här hittar du alltid spännande och inspirerande resereportage från världens alla hörn.

Comedy Central

En underhållningskanal som är specialiserad på komedi i alla dess former. Comedy Central visar stand-up, dramakomedier, satirer och mycket mer. Bra träning för magen för dig som gärna sitter kvar hemma i soffan. Varje vecka visas bland annat nya avsnitt av den satiriska serien South Park, där tittaren får följa fyra vanvördiga grundskoleelevers missöden i staden South Park i Colorado. Mycket mörk humor utlovas! Självklart får även flera av världens bästa komiker plats på Comedy Central. Bland annat i programmet The Burn With Jeff Ross, där komikern Jeff Ross roastar alla politiker, skådespelare och artister som kommer i hans väg. I serien Inside Amy Schumer leder istället Amy Schumer oss genom både stand up och kul intervjuer med människor på stan.

VH1

På VH1 spelas alltid en bra musikvideo. Gamla hits varvar med moderna låtar i en härlig blandning för alla som växt upp med MTV!

VH1 Classic

VH1 Classic är en musikkanal för dig som saknar dem gamla goda tiden, med pudelfrisyrer och axelpuffar. Musiken som spelas kommer från 70-, 80- och 90-talet.

MTV

Disney Channel

Disney Channel erbjuder underhållning för hela familjen som representerar det bästa från Disneys magiska värld. Kanalen visar en mix av klassiska och nya filmer, så som Robin Hood, Bilar, Camp Rock 2: The Final JAM och High School Musical och populära serier som Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr, Phineas och Ferb och Magi på Waverly Place samt lokala produktioner som My Camp Rock. Kanalen är fri från reklam och alla sändningar är antingen dubbade eller textade på svenska. Disney Channel sänder dagligen mellan 6.00 och 22.00.

Disney XD

Disney XD är Disneys humor-, action- och sportkanal för barn och ungdomar. Innehållet är anpassat för den som gillar äventyr, skratt och galna upptåg. I kanalutbudet finns allt från tecknade serier, så som klassisk Disney-animation, Marvel-superhjältarna och de tokiga och uppfinningsrika figurerna Phineas och Ferb till LIVE action i form av Det Ljuva Havslivet med de busiga tvillingarna Zac och Cody samt Zeke och Luther som bestämt sig för att bli bäst i världen på skateboard. Kanalens ambition är att underhålla med fartfylld action och mycket humor på ett sätt som tilltalar barn och ungdomar. Disney XD lanserades i Sverige 2009 och sänder dagligen mellan 6.00 till 22.00. Kanalen riktar sig till ungdomar i åldern 6 till 14 år och alla program är antingen dubbade eller textade på svenska.

Disney Junior

Disney Junior är tv-kanalen för 2 till 7-åringar och deras föräldrar som vill ha högkvalitativ underhållning speciellt anpassad just för dem. Kanalen visar det bästa av Disneys fantastiska berättelser och omtyckta karaktärer på ett manér som uppmanar till lekfullt lärande. Genom musik och interaktiva program uppmuntras tittarna till att lösa enkla problem, tänka kreativt, utveckla sin motorik och framför allt ha roligt. Bland programutbudet finns Musses Klubbhus, Händige Manny, Djungelhjul och den nya serien Jake och Piraterna från Landet Ingenstans som introducerar barnen till allt från enkel matematik och grunderna i logiskt tänkande till social förmåga och vikten av att samarbeta. Alla program är utvecklade i samråd med föräldrar och experter på barns lärande och utveckling. Alla program är dubbade till svenska och kanalen är helt reklamfri.

Nickelodeon

Nickelodeon är tv-kanalen för alla med barnasinnet kvar. Många av programmen har pedagogiskt innehåll. Men det visas också tecknade serier och komedier anpassade för barn. Bland programmen hittar du bland annat Svampbob Fyrkant, iCarly och Dora Utforskaren. Nickelodeon sänder dagligen mellan 05.00 och 21.00 och alla sändningar är antingen dubbade eller textade på svenska.

Boomerang

Boomerang är en lekfull, säker och rolig kanal för unga pojkar och flickor, som också tilltalar alla generationer. På Boomerang får du de mest älskade tecknade klassikerna från Warner Bros. Studios. Kanalen är hem till allt från Familjen Flinta till Tom & Jerry, Snurre Sprätt, Scooby Doo och många fler. På Boomerang hittar du även nya favoriter så som Mr. Bean, Fåret Shaun och Inspector Gadget. Alla programmen är på svenska.

Viasat Explore

Viasat Explore bjuder den äventyrslystne på fängslande dokumentärer om allt ifrån snabba bilar till extremt fiske. Här ser du dessutom de chockerande dokumentärerna som andra inte vågar visa.

Viasat History

Varför lever vi som vi gör och varför är vi dom vi är? På ViasatHistory blickar vi bakåt för att hitta svaren. Här får du de senaste teorierna om vår evolution och vår kulturs ursprung.

Viasat Nature

Här får du svaren på djur- och naturfrågorna du inte visste att du hade. På Viasat Nature hittar du nästan vad som helst, så länge det går, kryper, simmar, flyger eller växer.

eSportsTV

eSportsTV HD som är den första globala e-sportkanalen sänder över 2 000 livetimmar e-sport och gaming varje år. Här följer du bevakningen av de allra största professionella e-sportligorna och turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack Summer och DreamHack Masters.

Viasat Golf HD

Det här är golfälskarens kanal. På Viasat Golf HD visas över 1700 timmar direktsänd golf i världsklass och i bästa möjliga HD-kvalitet! Här följer du alla Majors för såväl damer som herrar, Europatouren, PGA-touren, Ryder Cup, Solheim Cup, highlights från LPGA- och LET-touren och mycket mer. Göran Zachrisson med flera guidar dig hål för hål i världens bästa golftävlingar. Som abonnent på Viasat Golf får du dessutom Viasat Golf Card, kortet som ger dig 40 % reducerad greenfee vid obegränsat antal tillfällen på 40 golfbanor i Sverige.

Viasat Sport

Viasat Sport visar de största ögonblicken under vinter-OS direkt när de händer, helt utan reklam. Kanalen sänder också en mix av olika sporter som basketens EuroLeague, basket-EM, rugby-VM och boxning. Dessutom direktsänder Viasat Sport fotboll och hockey från Champions League, Premier League och NHL när det spelas flera matcher samtidigt.

Viasat Sport HD

Viasat Sport HD har samma innehåll som Viasat Sport, bortsett från att det här är HD-kvalitet som gäller. Kanalen sänder en mix av olika sporter som basketens EuroLeague, basket-EM, rugby-VM och boxning. Dessutom direktsänder Viasat Sport fotboll och hockey från Champions League, Premier League och NHL när det spelas flera matcher samtidigt.

Viasat Hockey

Viasats Hockey visar de hetaste matcherna från den olympiska OS-turneringen, helt utan reklam. Dessutom får du de bästa matcherna från såväl  NHL som HockeyAllsvenskan. Viasat Hockey visar världens absolut bästa spelare och lag i NHL. Kanalen storsatsar också på HockeyAllsvenskan och Kvalserien – i serien med riktigt mycket hjärta får du följa den spännande jakten mot toppen. Totalt direktsänder Viasat Hockey ca 2000 timmar hockey varje säsong! Du guidas genom de högkvalitativa sändningarna av välkända programledare, kommentatorer och experter som Niklas Jihde, Håkan Södergren, Johan Tornberg, Mattias Norström och Anders Hedberg.

Viasat Hockey HD

Det här är kanalen som ger dig upp emot 2000 timmar direktsänd hockey varje säsong. Du får följa världens bästa lag och spelare i NHL men även HockeyAllsvenskan och Kvalserien. HD-kvaliteten tar hockeyn till nya höjder.

Viasat Fotboll

Viasat Fotboll ger dig världens bästa spelare, i världens bästa klubblag – kort sagt, världens bästa fotboll. Du följer Barclays Premier League på nära håll med de bästa matcherna och studioprogram med analyser, reportage och nyheter från världens bästa liga. Viasat Fotboll ger dig också världsstjärnor som Ronaldo, Zlatan och Messi i Champions League, och blivande stjärnor i Gothia Cup. Men det är inte bara fotbollen som håller högsta klass – Ola Wenström, Glenn Strömberg, Erik Niva, Ola Andersson, Lars Lagerbäck och Bosse Petersson är några av profilerna som guidar dig genom matcherna.

Viasat Fotboll HD

Precis som Viasat Fotboll ger dig Viasat Fotboll HD världens bästa spelare, i världens bästa klubblag – kort sagt, världens bästa fotboll. Skillnaden är HD-kvaliteten! Du följer Barclays Premier League på nära håll med de bästa matcherna och studioprogram med analyser, reportage och nyheter från världens bästa liga. Viasat Fotboll ger dig också världsstjärnor som Ronaldo, Zlatan och Messi i Champions League, och blivande stjärnor i Gothia Cup. Men det är inte bara fotbollen som håller högsta klass – Ola Wenström, Glenn Strömberg, Erik Niva, Ola Andersson, Lars Lagerbäck och Bosse Petersson är några av profilerna som guidar dig genom matcherna.

Viasat Motor

Viasat Motor - världens snabbaste kanal! För Sveriges alla hästkraftsentusiaster är Viasat Motor ett måste. Förutom total bevakning av Formel 1, MotoGP och GP2 ser du tung racing från bl a Speedway GP och Nascar. Vi sänder över 700 timmar liveracing per säsong. Genom de heta racen på Viasat Motor blir du ledsagad av Janne Blomqvist, Eje Elgh och andra kända motorprofiler.

Viasat Motor HD

iasat Motor HD - världens snabbaste kanal! Självklart i HD. För Sveriges alla hästkraftsentusiaster är Viasat Motor ett måste. Förutom total bevakning av Formel 1, MotoGP och GP2 ser du tung racing från bland annat Speedway GP och Nascar. Vi sänder över 700 timmar liveracing per säsong. Genom de heta racen på Viasat Motor blir du ledsagad av Janne Blomqvist, Eje Elgh och andra kända motorprofiler.

Viasat Sport Premium HD

Viasat Sport Premium HD är en nylanserad kanal och en av Sveriges absolut vassaste sportkanal. I den nya kanalen ser du de viktigaste och största sporthöjdpunkterna, inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass. Viasat Sport Premium HD blir huvudkanal för Champions League och Premier League men kommer även att kunna erbjuda ett urval av de intressantaste matcherna från spanska La Liga och italienska Serie A samt engelska FA-cupen och sydamerikanska VM-kvalet. Världens absolut bästa fotbollsspelare och -lag kommer även att få den inramning de förtjänar i form av exklusiva studiosändningar med några av landets främsta programledare och experter.

Viasat Film Action

Viasat Film Action visar spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande drama.

Viasat Film Family

Viasat Film Family är hela familjens barnsäkra kanal med Astrid Lindgren-succéer, komedier, familjefilm och tecknat.

Viasat Hits

Viasat Film Premiere

Viasat Film Premiere är kanalen med exklusiva filmpremiärer, biosuccéer och toppfilmer från världens stora filmstudior.

Viasat Film Premiere HD

Viasat Film Premiere HD är kanalen med exklusiva filmpremiärer, biosuccéer och toppfilmer från världens stora filmstudior.

C More Stars HD

Det här är kanalen som väcker känslor - här kan du gråta, skratta, förälskas och leva dig bort i allt från gripande dramafilmer till romantiska komedier samt i fartfyllda actionfilmer, gastkramande thriller eller spännande äventyrsfilm. Och får du tid över kan du ju alltid skratta dig tårögd till en komedi. C More Stars ger dig underhållning dygnet runt, utan reklam.

C More Series HD

I överlägsen bild- och ljudkvalitet visas omtalade succéserier på bekväma tider och utan reklam. Du ser en avsnittspremiär de flesta kvällar i veckan!

C More First HD

På C More First HD ser du premiären av alla filmer som visas på C Mores kanaler i fantastisk bild- och ljudkvalitet. Alla filmer visas utan reklampauser.

C More Hits HD

Det här är tv-kanalen för dig som vill ha en extra stark filmupplevelse med perfekta färger, knivskarp skärpa och magisk detaljrikedom. Kanalen sänder på vardagarna, alltid utan reklam!

SF-kanalen

På SF-kanalen hittar du storfilmer, klassiker och barnfilmer från Svensk Filmindustri, dygnet runt. Perfekt för dig som älskar svenska klassiker. Kanalen är självklart reklamfri.

BDTV Info

Här lägger vi information som berör våra kunder och våra partners.

C More Sport HD

C More Sport HD visar studioinramade matcher från C Mores största ligor och turneringar. Vad sägs om matcher från La Liga, Allsvenskan, SHL och SM-slutspelet i ishockey? Dessutom ser du Wimbledon, ATP-touren, Elitserien i speedway och internationell hästhoppning. I kanalen visas även repriser på några av de mest klassiska matcherna genom tiderna.

C More Fotboll HD

Det här är kanalen som bara sänder fotboll, dygnet runt och i HD-kvalitet. Här följer du alla matcher från Allsvenskan och La Liga men också matcher från andra fotbollsligor som serie A och UEFA Europa League. På kanalen visas även förturneringar, träningsmatcher, sammandrag och magasinprogram som Barca TV och Milan-TV.

C More Hockey HD

Den renodlade hockeykanalen C More Hockey är ett måste för att följa svensk topphockey från Svenska Hockeyligan (SHL). Här sänds matcher från SHL:s grundserie och även från SM-slutspelet. Dessutom visas träningsmatcher, försäsongsturneringar, magasinsprogram, sammansdrag, repriser från klassiska möten och klubb-tv.

C More Live HD

Det här är kanalen som fylls med innehåll när det spelas flera matcher samtidigt. Under helgerna får du dessutom alla matcher i knivskarp skärpa och med magisk detaljrikedom.

C More Live 2 HD

C More Live 2, 3 och 4 sänder matcher när det spelas flera matcher samtidigt så att inte C Mores andra sportkanaler räcker till. Allt för att du inte ska missa något! Dessutom i HD-kvalité.

C More Live 3 HD

C More Live 2, 3 och 4 sänder matcher när det spelas flera matcher samtidigt så att inte C Mores andra sportkanaler räcker till. Allt för att du inte ska missa något! Dessutom i HD-kvalité.

C More Live 4 HD

C More Live 2, 3 och 4 sänder matcher när det spelas flera matcher samtidigt så att inte C Mores andra sportkanaler räcker till. Allt för att du inte ska missa något! Dessutom i HD-kvalité.

C More Golf HD

Motors TV

Motors TV är kanalen passar dig som gillar snabba bilar, båtar och motorcyklar. Några av de stora tävlingarna som visas på kanalen är  The Race of Champions, American le Mans Series (med Sebring 12 timmar och Petit Le Mans), V8 Supercars, Grand AM (med Daytona 24 timmar), Blancpain Endurance Series (med the 24 timmars Spa-Francorchamps), FIA World Endurance Championship, NASCAR Nationwide Series, FIM World Motocross, FIA Formula 3 European Championship or Le Touquet Enduropale. Motors TV visar också ett brett spektra av nationell motor- och rallysport från olika länder i Europa. Här finns också serier från bland annat Sverige, Holland, Danmark, Grekland och Belgien.

Eurosport 1 HD

Eurosport 1 HD direktsänder över 3 100 timmar sport varje år. Med 25 års erfarenhet av stora sportsändningar har Eurosport blivit ett självklart val för alla verkliga sportvänner som uppskattar väl insatta och engagerade kommentatorer. Eurosport sänder över 100 sporter varje år och bredden är stor. VM, EM, världscup, Grand Slam eller Grand Tour - Eurosport är på plats för att ge tittarna den absolut bästa sportupplevelsen. Bland rättigheterna märks direktsändningar från vintersporternas världscuper och mästerskap, tennisens Australian Open, Franska öppna och US Open samt svenska Stockholm Open, cykelsportens Giro d’Italia och Tour de France, Le Mans 24-timmars, Dakar-rallyt, friidrott, FIA WTCC, ridsport, simning, de stora maratonloppen i New York, London och Paris, Afrikanska mästerskapet och damernas EM i fotboll, speciellt utvalda Bundesliga-matcher och de stora snookerturneringarna. Eurosport visar också mycket annan sport som bevakas i populära magasinprogram, allt från US PGA i golf till de senaste fotbollsmålen i klassiska ”Eurogoals”.

Eurosport 2 HD

Eurosport 2 HD är en renodlad sportkanal med 2 600 timmar direktsänd sport varje år. Gemensamt med systerkanalen Eurosport ligger fokus på sport och engagerade kommentatorer med full koll på sina områden. Men Eurosport 2 är också unik genom en helt egen uppsättning rättigheter. Bland höjdpunkterna hittar du fotboll i världsklass från tyska Bundesliga, med fem direktsända matcher varje omgång liksom EM-kvalfotboll, ishockeyns Champions Hockey League och Grand Prix i konståkning. Eurosport 2 bevakar också sporterna som är en livsstil, vinter som sommar, med bland annat snowboard- och freestyle-världscuperna. Lagsport har en speciell plats på Eurosport 2. Stora europeiska serier som Champions League i handboll och Eurocup i basket får sällskap av nya upptäckter som amerikansk fotboll från NCAA och Australian Football League. Cykel, motorsport, snooker och cricket är också viktiga bitar på kanalen och under Grand Slam-turneringarna samsänder Eurosport 2 med Eurosport för en oslagbar tennisbevakning. För att se kanalen behöver du ha en  HD-mottagare

NRK 1

NRK 2

Tv2 Norge

YLE TV 1

YLE TV2

MTV3

Nelonen

YLE FEM

YLE TEEMA

SUB

LIV

BBC World News

Nyheter och reportage dygnet runt. Nyhetsfokus ligger på Europa.

BBC Brit

BBC Brit är en ny HD-kanal från BBC-familjen. BBC Brit kommer att bjuda på stor variation av ämnen: bilar, vetenskap, äventyr, affärer, mat, livsförändrande ögonblick, extrema karaktärer, knäppa excentriker, musik, sport och komedi. Bland alla program hittar du bl.a. populära Top Gear och QI. En bred kanal med såväl humor- och kriminalserier som underhållnings- och matlagningsprogram. Hela dagen, hela natten. Hela tiden.

BBC Earth

BBC Earth är en ny HD-kanal från BBC. Här visas program om teknik, historia, vetenskap, äventyr i en härlig blandning. Du kan även räkna med en och annan dokumentär. Den här tv-kanalen är med andra ord toppen för den vetgirige!

RT

RT, tidigare känd som Russia Today, är en rysk nyhetskanal finansierad av den ryska staten, grundad 2005. Sändningarna sker på arabiska, engelska, ryska och spanska.

God TV

En reklamfri internationell kanal med kristna budskap.

Kanal 10

Kanal 10 är en kristen tv-kanal från Sverige. Kanalens innehåll är varierat. Här följer du gudstjänster och rapportering från konferenser varvat med sång- och musikprogram och barnprogram.

Visjon Norge

TV Visjon Norge är en Norsk kristen tv-kanal som sänder 24 timmar om dygnet.

SVT 1 Västerbotten

SVT 2 Västerbotten

SVT 1 Talande text

SVT 2 Talande text

BDTV Sport

Här sänder vi live från bland annat BBK Fotbolls hemma och bortamatcher mot pay per view. Vi kommer sända matcherna gratis i efterhand. Vissa matcher så som exempelvis BBK Fotboll U21:s matcher kan komma att sändas gratis på denna kanal. Vi har även förhoppningar om att få med oss fler lokala lag till denna kanal. Utveckling pågår ständigt och nytt material kommer läggas upp efterhand.