Disney paketet

Beställ

3 kanaler

39kr/mån

Kanaler som ingår i paketet

Disney Channel

Disney Channel erbjuder underhållning för hela familjen som representerar det bästa från Disneys magiska värld. Kanalen visar en mix av klassiska och nya filmer, så som Robin Hood, Bilar, Camp Rock 2: The Final JAM och High School Musical och populära serier som Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr, Phineas och Ferb och Magi på Waverly Place samt lokala produktioner som My Camp Rock. Kanalen är fri från reklam och alla sändningar är antingen dubbade eller textade på svenska. Disney Channel sänder dagligen mellan 6.00 och 22.00.

Disney Junior

Disney Junior är tv-kanalen för 2 till 7-åringar och deras föräldrar som vill ha högkvalitativ underhållning speciellt anpassad just för dem. Kanalen visar det bästa av Disneys fantastiska berättelser och omtyckta karaktärer på ett manér som uppmanar till lekfullt lärande. Genom musik och interaktiva program uppmuntras tittarna till att lösa enkla problem, tänka kreativt, utveckla sin motorik och framför allt ha roligt. Bland programutbudet finns Musses Klubbhus, Händige Manny, Djungelhjul och den nya serien Jake och Piraterna från Landet Ingenstans som introducerar barnen till allt från enkel matematik och grunderna i logiskt tänkande till social förmåga och vikten av att samarbeta. Alla program är utvecklade i samråd med föräldrar och experter på barns lärande och utveckling. Alla program är dubbade till svenska och kanalen är helt reklamfri.

Disney XD

Disney XD är Disneys humor-, action- och sportkanal för barn och ungdomar. Innehållet är anpassat för den som gillar äventyr, skratt och galna upptåg. I kanalutbudet finns allt från tecknade serier, så som klassisk Disney-animation, Marvel-superhjältarna och de tokiga och uppfinningsrika figurerna Phineas och Ferb till LIVE action i form av Det Ljuva Havslivet med de busiga tvillingarna Zac och Cody samt Zeke och Luther som bestämt sig för att bli bäst i världen på skateboard. Kanalens ambition är att underhålla med fartfylld action och mycket humor på ett sätt som tilltalar barn och ungdomar. Disney XD lanserades i Sverige 2009 och sänder dagligen mellan 6.00 till 22.00. Kanalen riktar sig till ungdomar i åldern 6 till 14 år och alla program är antingen dubbade eller textade på svenska.